Historia

Jag ställde mig själv följande frågor;  Är det verkligen möjligt att det saknas en plattform inom byggbranschen där uppdragsgivare snabbt och enkelt kan få hjälp att hitta kompetenta konsulter?  Eller att kunna rekrytera nya medarbetare och vart vänder sig konsulten och den arbetslöse i behov av uppdrag eller arbete?

Tanken skulle visa sig skilja sig från alla andra tankar jag tidigare hade haft. Nu kunde jag nämligen tydligt visualisera hur en sådan plattform skulle kunna underlätta och lösa upp många knutar för dem som har ett behov som snabbt och enkelt kan lösas.

Jag insåg snabbt att en tanke bara är en tanke och om jag vill att detta ska bli till verklighet behöver jag agera och ta hjälp. Inom räckhåll låg min telefon och samtalet gick till min bästa vän för att berätta om den fantastiska tanken som slog mig. Bästa vännen lyssnade tålmodigt och svara "Vi kör". Han tvekade inte en sekund utan litade på att vi helt enkelt skulle ta oss förbi de hinder som kan uppstå längs denna resa till att på ett enkelt och snabbt sätt kunna hjälpa dem som har ett behöv att uppfylla och nu när du läser detta är vi i fullgång med att hjälpa er lösa era behov.

VD Christian Lumbana